Det ska vara lätt
att göra rätt.


Actiste® förenklar insulinbehandlad diabetes genom att samla de viktigaste funktionerna i ett uppkopplat verktyg. Se vår film här.


Med Actiste utvecklar Brighter ett unikt verktyg som kan mäta blodsockervärde, dosera och injicera insulin samt lagra och dela med sig av informationen. Informationen som loggas kan automatiskt delas med t ex anhöriga eller vården, via en inbyggd 3G-uppkoppling. Genom att länka ihop patient, vårdgivare och anhöriga förenklas både uppföljning och motivation. Actiste med sin direkta uppkoppling till en molnbaserad tjänst sluter behandlingskedjan och det vi kallar The Benefit LoopTM.

 

Fördelarna är flera, inte bara användaren gynnas av automatisering som kan förenkla egenvården och driva till beteende-

förändring. Även vården kan effektivisera och höja kvaliteten på behandlingen. Tillsamman kan det leda till bättre hälsa för individen och på sikt lägre kostnader för samhället.

Det händer mycket i Brighters värld. Anmäl dig här till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om Actiste och andra produkter. Vi lovar att inte fylla din mejlbox! Läs vårt senaste nyhetsbrev.

Behandling och kontroll

görs bättre och billigare av patienten själv.


Lever du exempelvis med diabetes behöver du kontrollera blodsocker och ta insulin, vanligen flera gånger om dagen. Du behöver göra det hemma, i skolan, på jobbet, efter träningen eller på resan. Det spelar ingen roll om du är trött, glad, ledsen, stressad eller nyförälskad. Du behöver alltid ha koll på ditt blodsocker och du behöver ta insulin.


Det säger sig självt att det kan bli rätt jobbigt i längden. Dessutom måste du göra rätt för att må bra och det är inte alltid lätt. Tillhör du den majoritet av diabetiker som inte har insulinpump så behöver du idag insulinpenna (eller spruta), blodsockermätare och stickor samt en journal med doser och blodsockervärden som du fyller i för att din läkare eller sjuksköterska ska kunna

följa upp din behandling. Brighters första patenterade produktfamilj löser det här problemet. För att lyckas med alla stegen krävs tydliga rutiner och disciplin, vilket inte alltid är det enklaste. Så vad tycker diabetiker om den här delen av sina liv? En studie visar att hela 75 % av de tillfrågade personerna med diabetes skulle önska att de hade färre saker att hålla reda på.