Vi slutar aldrig att utveckla.


På Brighter AB arbetar flera personer på heltid med att utveckla systemets mjuk- och hårdvara – även på den existerande versionen av jDome BikeAround.


Utvecklingsarbetet stäms hela tiden av med våra rådgivare på både vård- och designsidan, för att säkerställa att vi utvecklar det bästa ur båda perspektiven. I den uppdaterade versionen har våra mjukvaruutvecklare bland annat gått in i djupdata i Google Street Views bilder för att se till att man både kan röra sig friare genom bilderna och samtidigt får bättre flyt, vilket gör upplevelsen behagligare för användaren. På hårdvarusidan har vi skapat en mer integrerad produkt, där dator, projektor och jDome-skärmen sitter ihop på samma ställning. En fördel är att sladdarna i och med detta kunde gömmas i ställningen, vilket minskar fallrisken samt underlättar både renhållning och eventuella problem med sladdar som inte ligger stilla.

 

Som svar på önskemål från våra kunder tittar vi även på ett gashandtag och knappar för att underlätta för användare med olika funktionshinder och tittar på att addera ljud till upplevelsen. Parallellt med det här arbetar vi även med att knyta uppkopplade tjänster till jDome BikeAround via The Benefit Loop, Brighters molnbaserade plattform för att samla in, behandla, analysera och återföra data i behandlingskedjan.Uppgraderingar.Den senaste utvecklingen av jDome BikeAround kallar vi “Integrated” vilket innebär att alla sladdar är gömda i systemet, att styrningen är mjukare och mer behaglig samt att vår helt nya mjukvara gör reseupplevelsen inte bara enklare att genomföra, utan också mer behaglig och verklighetstrogen. För att beställa din uppgradering kontakta oss här eller hör av dig till  Jasmine Biasi på jasmine.biasi@jdome.com eller ring 08-12 44 88 55 (knappval 1).

 

I ditt supportavtal ingår alltid den senaste uppdateringen av mjukvara samt obegränsad telefonsupport. Känner du att du vill utöka ditt stöd med ett mer omfattande serviceavtal? Kontakta oss här eller hör av dig till Jasmine Biasi på jasmine.biasi@jdome.com eller ring 08-12 44 88 55 (knappval 1).jDome® WalkAround™– mindre och mer kompakt.


WalkAround är den naturliga förlängningen av jDome BikeAround.


jDome WalkAround kan beskrivas som världens första offentliga portal till virtuella världar. WalkAround bygger på Kinect-teknologi och låter användaren gå runt i bilder från Google Street View och själv styra upplevelsen/promenaden med hjälp av sin egen kropp. jDome WalkAround lämpar sig precis, som sitt syskon BikeAround, väldigt bra för rehabilitering av olika slag och för aktivering av personer med olika typer av funktionsnedsättning. Systemet är utvecklat tillsammans med nätverket Hälsans nya verktyg och produceras på efterfrågan av våra kunder. Än så länge finns jDome WalkAround endast i ett pilotutförande.

Kontakta oss gärna om du är nyfiken och vill ha mer information!Man kan inte utbilda i något man inte själv kan.


Brighter ABs vision vilar på två ben, innovation och implementation. Målet för båda är att förbättra livskvaliteten för så många som möjligt.


Vi arbetar starkt innovationsdrivet med ny teknik som sätter användaren i fokus. Vi står också i nära kontakt med vården. Det gör att vi kan vara flexibla och anpassa våra produkter efter hur verkligheten ser ut så att vi kan hjälpa till att kompetensutveckla personalen och bli en del av vårdkedjan. Det här tror vi bara kan uppnås genom att samarbeta med människor som har egna erfarenheter från arbete i vården, som förstår både användarna och vårdpersonalen och pratar deras språk.

 

Läs mer om hur vi hjälper våra kunder att implementera jDome.